Skip links

Prediccions per als sectors de Tecnologia, Mitjans i Telecomunicacions 2019

La 18º edició de l’informe Prediccions TMT revela les principals tendències, desafiaments i oportunitats que impactaran en els sectors de Tecnologia, Mitjans i Telecomunicacions. L’auge dels continguts d’èxit en televisió, la democratització en l’ús de la intel·ligència artificial o la penetració dels altaveus intel·ligents són algunes de les prediccions que s’aborden en l’estudi.

Deloitte prediu que 2019 serà l’any en què les xarxes sense fils 5G de ampli abast aconsegueixin obtenir

economies d’escala. Un total de 72 operadors han realitzat proves amb xarxes 5G el 2018 i, per a finals de 2019, esperen que 25 operadors hagin llançat el servei 5G, almenys en part dels seus territoris, als quals se sumarien 26 operadors en 2020.

Deloitte també preveu que, el 2019, uns 20 proveïdors de terminals mòbils llancin al mercat smartphones

preparats per a aquesta tecnologia 5G (els primers podrien estar disponibles en el segon trimestre), i per a finals d’any les vendes podrien arribar a prop d’un milió de terminals 5G.

L’informe detalla les tres principals aplicacions del 5G que probablement suscitin major interès entre els usuaris de les xarxes (ja siguin empreses o particulars), juntament amb les dificultats més rellevants per els operadors de les xarxes.

Com que necessitem saber més, us convidem a descarregar complert la 18º edició de l’informe Prediccions TM de Deloitte. CLICAR AQUÍ 

 

Font: Mediàtic/Àmbit d’Estratègia
Infografia: Deloitte