Skip links

40 prediccions de la gran tecnologia per al 2019

S’ha arribat a la transformació digital. No hi ha una sola indústria segura des de l’onada imparable de digitalització que s’està esgotant amb les finances, el comerç minorista, el transport i molt més. I el 2019, hi haurà fins i tot esdeveniments més transformadors que seran els nostres negocis, carreres i vides.

 

Business Insider Intelligence, el servei de recerca Premium de Business Insider, ha elaborat una llista de 40 prediccions de Big Tech per al 2019 a través d’aplicacions i plataformes, mitjans digitals, pagaments, Internet de coses, comerç electrònic, Fintech, transport i logística i Salut digital.

2018 va portar una àmplia transformació a l’espai d’aplicacions i plataformes. L’augment de les tecnologies emergents com la veu, la realitat immersiva, els dispositius connectats i la 5G alteraran els comportaments del consumidor en l’any que ve. La següent fase de l’evolució del telèfon intel·ligent començarà a concretar-se, i els desenvolupaments a dues plataformes: veu i VR, crearan un nou camp de batalla per als fabricants d’aplicacions. Les fusions continuaran sacsejant les telecomunicacions i els paisatges mediàtics, i la veu continuarà impulsant tots els aspectes de la vida dels consumidors. Sobre la base de la nostra anàlisi en curs, la comprensió de les tendències de la indústria i les converses amb executius de la indústria, aquí teniu les nostres cinc millors prediccions per a aplicacions i plataformes el 2019.

Nota.- El lector pot accedir a l’informe de BI Intelligence CLICANT AQUÍ

Font i infografia: Business Insider Intelligence