Skip links

Les 50 tendències de màrqueting digital per a 2019

Els experts ja s’han atrevit a pronosticar les tendències que marcaran el futur d’aquest any en màrqueting digital. Uns advoquen per la normalització dels ‘chatbots’ o la realitat virtual mentre altres aposten pel vídeo i les recerques per veu. Són tantes les veus que han opinat i les tendències que circulen per la xarxa que Cyberclick ha volgut reunir les més innovadores en un llibre gratuït titulat “50 Tendències i Prediccions de Màrqueting Digital 2019”.

Moltes d’elles són fruit de l’experiència del seu equip que s’ha atrevit a pronosticar les novetats més rellevants per al sector, ajudant-se també d’altres fonts expertes per elaborar el compendi. Algunes de les tendències presentades es prolongaran en el futur i les veurem consolidades més endavant, el 2020 o 2021. D’altres, en canvi, es consolidaran durant el proper any; tot dependrà del sector, l’evolució del mercat i la inversió de les empreses. “La transformació digital de la societat i de les empreses ja és una realitat, les noves funcionalitats tecnològiques estan revolucionant la majoria de sectors. En els propers anys, el creixement de les empreses dependrà de la seva capacitat per preveure el canvi tecnològic en el seu sector. Amb aquesta guia els editors volen ajudar els professionals a identificar aquelles novetats tecnològiques en l’àrea de màrqueting que poden disrumpir la seva empresa”, segons apunta David Tomas, CEO de Cyberclick.

L’ebook ofereix un primer capítol de tendències generals, seguit de set seccions específiques que revelen les novetats en Social Ads, Email Màrqueting, SEO, SEM, Data Science, Màrqueting de Continguts i Inbound Màrqueting. Podeu fer-vos amb aquest llibre electrònic CLICANT AQUÍ 

 

Font: Mediàtic/Àmbit d’Estratègia
Infografia: Dir&Ge