Skip links

Els Post-Millennials, la generació amb més consciència política de tots els temps

Es tracta de l’estudi presentat aquest dimarts per sobre post-millennials amb troballes sobre els seus comportaments i actituds. Segons el mateix, un 44% assenyala que votaria si li ho recordessin per missatge de text aquest mateix dia. Segons l’estudi de M & CSAATCHI presentat aquest dimarts, sobre post-Millenials, es tracta d’”adolescents de mitjana edat”, nadius digitals que tendeixen al pessimisme:

– El 71% considera important trobar una feina estable com més aviat millor

– El 66% dels joves votaria a les eleccions si ho poguessin fer a través d’Internet

– El 44% admet que seria més probable que votessin si l’hi recordessin amb un missatge de text aquest dia

Aquest estudi soci demogràfic sobre la generació Post-Millennial revela també les seves principals característiques, actituds, comportaments i punts de vista. Així, s’ha trobat que tendeixen al pessimisme, són ansiosos, eviten els riscos i no tenen grans aspiracions. A més, aquesta generació s’informa principalment a través de xarxes socials pel que, en general, tenen una comprensió superficial de l’actualitat.

Els adolescents de la també anomenada Generació Z són nadius digitals nascuts des de finals de la dècada dels 90 ‘fins a principis dels 2000 (menys de 20 anys). Aquests joves no es poden imaginar una època en què els smartphones no existien. I és que 3 de cada 4 tenen un mòbil i el 24% estan en línia gairebé constantment. Tot i que aquests joves són conscients de l’actualitat informativa gràcies a les xarxes socials, no compten amb coneixements profunds sobre cap tema i els costa diferenciar entre notícies reals i les cada vegada més recurrents Fake News. És per això que els missatges simples i curts són els que tenen més poder en dirigir-se a ells.

D’altra banda, la generació Post-Millennial és, probablement, la més vanitosa fins ara, ja que el físic importa com mai abans. I és que els nois van al gimnàs des dels 13 anys per tenir uns cossos que puguin presumir línia.

La seva apatia es pot contrarestar amb idees simples i noves que estiguin directament relacionades amb el seu estil de vida. Aplicant aquest tipus de mètodes, per exemple, es podria aconseguir un major índex de participació en unes eleccions, ja que el 66% dels joves votaria a les eleccions si ho poguessin fer a través d’Internet i el 44% admet que seria més probable que votessin si l’hi recordessin amb un missatge de text aquest dia. Podeu conèixer una mica d’aquest estudi en un breu vídeo de la seva presentació que es pot baixar AQUÍ

 

Per: d’El Publicista