Skip links

Intel·ligència artificial: tres formes en què millora al contingut

La intel·ligència artificial, un dels segments més rellevants per a la mercadotècnia i publicitat en l’actualitat, està impulsant una nova era per a les estratègies de contingut. Al moment de començar a prendre en compte als sentits de les persones, per tal de no ser intrusiu, comença a tenir una modernització en la planificació, on la personalització basada en dades sobre la seva audiència és el més important.

És un fet que els professionals de màrqueting segueixen confiant en el digital, ja que ha aconseguit  presentar una forma per canviar els hàbits , com l’ús d’algoritmes en xarxes socials per arribar-hi, o amb una anàlisi detallada sobre el comportament que tenen els usuaris en pàgines web. Això és per millorar les pràctiques que tenen impacte en les persones amb el contingut que aquests desitgen.

No obstant això, si la tecnologia manté un ritme de creixement, és indubtable que les estratègies també s’han d’adaptar al seu pas i posar-se en la mateixa línia. La clau resideix en trobar maneres d’incorporar aquestes innovacions per crear un millor contingut i estratègies, ja que els beneficis que es poden obtenir són diversos i amplis. És així com la intel·ligència artificial es pot aprofitar per crear estratègies de contingut sòlides cap a l’usuari.

Una realitat que no es pot deixar passar: la  intel·ligència artificial progressa, millora i cada vegada més s’integra a les nostres vides quotidianes. Statista indica que va ser utilitzada de manera comercial per 28.5 per cent d’empreses el 2017 i va ser, sobretot, en dispositius mòbils. El creixement d’aquest rubro és de 68 per cent de forma anul·la, segons el reporti Digital de WeAreSocial.

La consultora Gartner va predir que el 2018, el 20 per cent de tot el contingut empresarial serà creat per màquines. Per aquest motiu es comenci a pensar en la seva utilitat.

Com la IA produirà millores per a la màrqueting de continguts? La innovació tecnològica sol presentar nous desafiaments i per al cas de la intel·ligència artificial i les tàctiques de contingut no hi ha excepció.

Amb aquests canvis:

  • Els algoritmes d’autoaprenentatge milloren l’optimització en motors de cerca (SEO).
  • Al moment de fer una classificació més detallada, pot atraure una audiència en particular i guanyar clients creant continguts.
  • En analitzar el trànsit d’un lloc web, les interaccions del correu electrònic i el comportament de les xarxes socials, l’AI pot obtenir un perfil més detallat del seu públic objectiu i el que li agrada.
  • Mesura de l’impacte del contingut per determinar quin tipus de contingut condueix realment a clients més tancats amb una marca. La majoria dels informes de conversió es realitzen amb base en l’última resposta, el que atorga tot el crèdit a l’última conversió o l’clic com font. Això podria ser un error que l’AI corregiria.
  • Hiper-personalització gràcies a l’enteniment correcte de l’audiència. La pregunta ‘Quin tipus de contingut és el que incita a actuar al consumidor?’ podria respondre de forma automàtica, literalment.

 

Per: Merca2.0
Font Imatge:tunoticiaexpress.