Skip links

Tipografia feminista per reivindicar la igualtat de gènere

Cada lletra i cada número de la tipografia desenvolupada per I & R Nova York respon a una reivindicació feminista. La lletra “S”, per exemple, té forma de bitllet per exigir la igualtat salarial i la “T” és un úter per reclamar el dret de les dones a decidir sobre el seu propi cos.

L’agència novaiorquesa de I & R s’ha aliat amb un grup d’emprenedores anomenat Women of Sex Tech per a crear una nova tipografia en suport de la igualtat de gènere. “Cada lletra i cada número responen a una reivindicació feminista com la igualtat de salari, el dret a l’avortament, la salut de les dones o la participació femenina en la política”, expliquen els desenvolupadors del projecte “The Feminist Letters”. Serveixi d’exemple la “J”, que ha estat dissenyada amb forma de tampó per representar la lluita contra l’impost que grava els productes d’higiene femenina.

Leslie Sims, directora creativa executiva de I & R Amèrica del Nord, assenyala que aquesta campanya s’emmarca en el moviment #MeToo, que tant soroll està fent per reivindicar els drets de les dones.

Per: d’Interactiva Digital
Font Imatge: interactivadigital.com