Skip links

The Washington Post té la manera de recompensar als seus lectors lleials

The Washington Post ha anunciat aquesta setmana el llançament d’American Stories, una sèrie d’àudio en podcasts disponible només per a subscriptors. Aquesta sèrie aborda les vivències de les comunitats d’Estats Units i els problemes que els uneixen i els divideixen. “La redacció produeix aquestes històries que tots poden llegir com a part del nostre informe central, però volíem crear una forma atractiva de delectar i recompensar al nostre creixent nombre de lectors lleials”, va dir Miki King, vicepresident de Màrqueting per a The Washington Post.

“Amb aquesta sèrie d’àudio estem lliurant part del periodisme llarg i convincent de The Post en una experiència única de narració d’històries per als subscriptors que passen més temps amb el nostre contingut”, va explicar. Joseph Price, gerent sènior de productes de The Post, sosté que aquest material és ideal per escoltar mentre camines o vas a la feina. Es busca connectar amb la gent malgrat les seves múltiples ocupacions.

Els subscriptors són notificats de la disponibilitat de la sèrie per correu electrònic i dirigits a una pàgina només per a subscriptors. Allà, els subscriptors poden escoltar directament la sèrie i tenen l’opció d’afegir l’àudio a la seva aplicació de podcast preferida.

 

Per: cdperiodismo
Font Imatge: huffingtonpost.com