Skip links

Espanya és el país d’Europa amb menys frau publicitari a Internet

Espanya és un dels països del món amb menys frau publicitari a Internet, tot just va arribar en el segon semestre a l’4,9% en desktop, d’acord amb un estudi realitzat per Integral Ad Science a partir de l’anàlisi de gairebé 500.000 milions d’impressions globals. Segons aquest informe, en programàtica les pràctiques il·lícites ascendeixen al 6,7%, mentre que la compra directa registra un 4,7% .

L’Estat espanyol presenta  percentatges inferiors a la mitjana global, que se situa en el 8,7%. De fet, Espanya és el país d’Europa on menys frau publicitari existeix (en alguns mercats arriba fins al 20%). No obstant això, malgrat que es parteix d’una millor posició, la veritat és que el frau publicitari ha crescut respecte al primer semestre de l’any passat, quan va ser del 3%.

Tot i que les xifres a Espanya són baixes, els experts coincideixen en que és precisament ara quan s’han de prendre mesures per atenuar el frau i no esperar quan estigui generalitzat. En aquest sentit, es recoamna bloquejar les impressions fraudulentes, evitar impactar en màquines (Ip) infectades i en pàgines que habitualment acullen pràctiques il·lícites, fer servir els whitelist i els blacklist; així com utilitzar filtres pre-bid.

 

Per: Dircomfiencial
Font Imatge: webmasterperu.net