Skip links

ComScore presenta les tendències digitals globals en 2018

El report Futur Digital Global analitza els indicadors més importants en smartphones, desktops i tablets en 13 països. Entre les conclusions, els usuaris multiplataforma són de mitjana el 46% a nivell global. Argentina lidera el consum de minuts mòbils per usuari.

ComScore dóna a conèixer Futur Digital Global, un informe que identifica les tendències digitals de tretze mercats (EUA, Canadà, França, Alemanya, Itàlia, Espanya, Regne Unit, Argentina, Brasil, Mèxic, Índia, Indonèsia i Malàisia) a smartphones, desktops i tablets. Mitjançant l’ús de les eines MMX-Multiplatform, Mobile Metrix, MobiLens Plus i Video Metrix, l’estudi aporta diferents conclusions sobre les mètriques globals i els matisos particulars de cada regió.

A continuació es detallen algunes de les tendències més excel·lents:

  • Els usuaris multiplataforma (aquells que accedeixen al contingut a través de més d’un dispositiu) segueixen sent majoria, amb una mitjana del 46% a nivell global. Per la seva banda, l’ús exclusiu del mòbil té una mitjana lleument superior a l’ús exclusiu Desktop, amb una mitjana del 30%, impulsat en gran mesura per l’ús en els mercats d’Àsia i Pacífic.
  • Argentina és el país amb major consum de minuts mòbils per usuari, mentre que el Canadà mostra el major consum de minuts desktop per usuari. A nivell general, el consum de minuts per persona és més gran en mòbils que en desktops.
  • El telèfon intel·ligent és la plataforma dominant en termes de minuts totals en tots els mercats. La tendència és més pronunciada a l’Índia (89% del total de minuts) i menys notòria al Canadà, on hi ha la major quantitat de minuts de tablets (15%); el telèfon intel·ligent allà representa el 43% i el desktop 42%.
  • L’ús d’aplicacions abasta més del 80% del temps en mòbils a nivell mundial. A Argentina, Mèxic i el Brasil, la mitjana puja a més de 90%.
  • Snapchat és una de les cinc aplicacions amb més presència a Estats Units i Anglaterra. Google i Facebook tenen un clar predomini a tot el món, però la xarxa social del fantasma va aconseguir una important adhesió en dos dels principals mercats globals.

“Els panorames digitals globals segueixen evolucionant en formes de vegades sorprenents”, ha afegit Will Hodgman, vicepresident executiu de vendes internacionals de ComScore. “Aquest informe demostra com els consumidors estan prenent decisions sobre les plataformes basades en els tipus de continguts i en factors únics en els seus mercats. És clar que les suposicions generals no s’apliquen a nivell global o local, i aquest informe ofereix una visió superior de com les marques i els marketers poden beneficiar-se d’una comprensió més detallada del consum digital”, conclou Hodgman.

Els lectors d’El Butlletí poden accedir a l’informe complet CLICANT AQUÍ

 

Font imatge: www.dossiernet.com