Skip links

Creix lleugerament l’ús d’internet per informar-se, segons l’estudi La societat en xarxa

En 2017 el 69% dels usuaris d’internet van consultar notícies, segons l’estudi La societat en xarxa, elaborat per Red.es. La dada es refereix als majors de 15 anys que havien accedit a Internet alguna vegada en els últims tres mesos. El percentatge d’usuaris és lleugerament superior al d’un any abans quan un 67,8% dels enquestats va declarar realitzar aquest tipus de consultes.

De la mateixa manera, també va créixer lleugerament el percentatge dels usuaris que van declarar haver-se descarregat alguna aplicació de notícies en els seus terminals mòbils (telèfons o tauletes) i que pas del 16,1% al 17,4%, si bé en aquest cas s’ha de tenir en compte que la base és la dels usuaris que es descarreguen aplicacions, que se situen al voltant del 44-45% dels usuaris d’internet.

L’estudi de Red.es també recull informació sobre els usuaris d’aplicacions de microblogging com Twitter, que van descendir del 25,9 al 24,5% sobre el total d’usuaris d’internet. Podeu llegir l’estudi sencer de Red.es CLICANT AQUÍ 

 

Font: Mediàtic/Àmbit d’Estratègia
Infografia: Ontsi