Skip links

Dades mundials de servei de vídeo OTT

Gairebé 765 milions de persones a tot el món utilitzaran un servei de vídeo de subscripció superior (OTT) almenys una vegada al mes d’aquest any, d’acord amb la nostra previsió més recent. Aquest total representarà el 10,2% de la població mundial i el 32,1% dels visualitzadors de vídeo digital a tot el món. S’estima que la subscripció global del mercat OTT creixerà un 24,0% aquest any gràcies a l’augment de la penetració a Internet, a velocitats més ràpides i un canvi més ampli cap a l’entreteniment a Internet.

La participació dels usuaris de Netflix entre els usuaris de serveis de vídeo OTT de subscripció a tot el món arribarà al voltant d’un 44% aquest any. Els Estats Units, on es basa Netflix, representaran el 44,4% del públic mundial. La popularitat de Netflix en el seu mercat domèstic s’atribueix en part a la creixent tendència de tall per cable i la disminució de l’interès en els paquets de televisió per cable a favor de les subscripcions de OTT pagades.

 

Netflix és especialment popular als països nòrdics, on els mercats OTT són molt avançats i hi ha una alta concentració d’accés de banda ampla. A Alemanya, el públic ha experimentat un fort increment l’any passat, ja que Netflix va publicar la seva primera sèrie original en alemany i va debutar en sèries populars com “House of Cards” i “Stranger Things” al mercat. A més, la manca d’anuncis sobre plataformes OTT de subscripció ha recorregut a les preferències de privadesa de molts consumidors a Alemanya.

Per contra, França no ha aconseguit adoptar Netflix a un alt nivell i el darrer ús en països d’Europa occidental. Això es podria atribuir a la preferència del consumidor pel contingut doblat en comptes de subxarxa, el primer dels quals és més car i triga més a crear. A més, la legislació francesa exigeix ​​que les pel·lícules no puguin aparèixer en els serveis de transmissió durant 36 mesos després de la seva estrena cinematogràfica.

“Netflix es basa en una estratègia agressiva per augmentar el seu negoci internacional”, va dir el director de previsió de eMarketer, Shelleen Shum. “Els plans per augmentar els continguts locals i tractar amb telcos per incloure Netflix en paquets de transmissió il·limitats ajudaran a que el creixement segueix sent fort durant els propers dos anys. Amazon Prime Video, que va estendre la seva oferta a molts mercats internacionals a finals de 2016, també serà un fort competidor per a Netflix en els propers anys”.

 

Per: eMarketer
Font Imatge: paginademedia.ro