Skip links

Les dades no serveixen de res si no sabem convertir-les en “insights”

Segons l’estudi “Are you future ready?”, realitzat per Wunderman i PSB, gairebé la totalitat dels enquestats considera que les dades són clau, però la majoria es veu incapaç de convertir-los en insights. Es tracta d’un estudi sobre el futur empresarial en una societat canviant per al qual s’ha enquestat 250 responsables de diferents organitzacions.

Avui dia, la majoria de les empreses exitoses s’ha obert al canvi que ens ofereix el Big Data i, de fet, el 99% dels enquestats considera que la data és clau per als seus negocis, però, quan es tracta d’analitzar totes aquestes dades, la cosa canvia, el 62% es considera incapaç de convertir-la en `insights’ o en un pla d’acció i el 68% afirma que no pot usar-la per crear missatges rellevants.

L’estudi “Are you future ready?” revela les cinc Claus per enfrontar-se al futur:

1. Rendiment a partir d’uns objectius clars que ens preparin per al triomf. 2. Claredat, amb una visió de companyia alineada i preparada per conquerir el mercat. 3. Capacitat de generar informació veloç i en temps real sabent que cal adaptar-se i, de vegades, fallar. 4. Transparència, facilitant l’accés a la informació. 5. Ús de la transformació de les estructures, processos i capacitats creatives.

Podeu accedir a l’estudi de Wunderman i PSB des d’aquest enllaç.

Per: Online Marketing Institute
Font imatge: ukcarees.ey.com