Skip links

Estudi sobre la realitat de la transformació digital

L’Institut d’Economia Digital de l’ESIC acaba de fer públic l’informe “Una transformación digital aún incompleta. Un reto para los CEO y CIO/1er Estudio sobre la realidad de la transformación digital”, on es dona veu als CIO, CDO y CTO d’empreses espanyoles.

El pròleg de l’estudi afirma que “la transformació digital és el repte més transcendent a què s’enfronten les organitzacions a tot el món, ja que no hi ha precedents de la intensitat i rapidesa dels canvis que està provocant”. Els autors del treball han experimentat personalment el repte i les dificultats d’implantar la transformació digital en organitzacions existents; pertanyen a un grup de treball de CIO (en CIOnet) que en els últims 18 mesos ha estat treballant sobre la transformació digital a Espanya.

L’estudi té una base important en una enquesta realitzada als CXO de tecnologia de empreses espanyoles que estan ja en un procés de transformació digital, i el perfil s’il·lustra en les figures 1 i 2. El resultat d’aquest estudi s’estructura en dos missatges: un orientat a les empreses, especialment a la figura del CEO; i un altre per als CIO.

Podeu llegir el resum executiu d’aquest estudi d’ESIC CLICANT AQUÍ

Per: Mediàtic/Àmbit d’Estratègia