Skip links

El Financial Times augmenta els seus subscriptors amb l’ajuda de youtube

Després d’utilitzar YouTube durant tres anys per mostrar contingut als usuaris, el Financial Times ha vist un augment en els seus subscriptors. Les virtuts del vídeo a la conversió de visitants anònims en subscriptors han fet que el mitjà britànic enfocament seu contingut en aquest format. El trànsit, en forma d’abast i referència -és a dir, provinent d’un altre lloc o per referral- ha augmentat gràcies a l’ús de YouTube. La utilitat del vídeo destaca en l’explicació de temes complexos com les notícies que involucren les moneda digital i els fluxos econòmics.

L’estratègia comunicacional emprada pel diari a YouTube es divideix en diverses àrees temàtiques com “FT Life”, “FT Transact” i “FT Industrial Tech”. Des del diari esperen obrir nous canals que segueixin aquesta mateixa línia, al mateix temps de crear aliances estratègiques amb marques a través de contingut patrocinat. “FT Life” o, en espanyol, “FT Vida”, se centra en notícies d’estil de vida. En aquest canal els vídeos són postejats un cop a la setmana, i el visionat mitjana arriba als tres minuts. L’audiència fluctua entre els 25 i 34 anys i està, en un 55%, composta per dones.

L’equip de vídeo que compon l’FT és integrat per 14 persones, al qual se suma un altre de 20 que divideix el seu temps en diverses funcions. El Butlletí us recomana llegir l’article complet realitzat per Digiday (en anglès), només cal CLICAR AQUÍ.

 

Per AEC.