Skip links

El frau de l’aplicació mòbil va augmentar un 30% el primer trimestre de 2018

Els anunciants d’aplicacions mòbils van ser sotmesos a un 30% més de frau durant el primer trimestre de 2018, segons l’últim informe d’estat de frau mòbil de AppsFlyer, la companyia d’anuncis per a mòbils. Basat en 10 mil milions d’instal·lacions de 6.000 aplicacions, l’informe va trobar que l’exposició financera al frau durant el primer trimestre de 2018 va assolir entre 700 i 800 milions de dòlars a nivell mundial.

 

En general, el frau va augmentar un 15% en comparació amb l’estudi anterior de AppsFlyer. Una part d’això es veu impulsada per un ecosistema de frau que s’adapta i adapta cada vegada més. Quan falla una estratègia, els estafadors s’afanyen a adaptar-se i llançar un tipus d’atac diferent.

No és sorprenent que les aplicacions comercials siguin les més afectades. Atès el seu elevat IPC i gran escala, van ser el tipus d’aplicació amb major impacte, seguit d’aplicacions de finançament i de viatge. Pel que fa al sistema operatiu, Android segueix estant sota un atac més gran que l’iOS. El frau a Android multiplica per tres al de iOS. Això es deu en part a que Android és un sistema operatiu obert que facilita l’atac. Al mateix temps, el gran abast i l’escala d’Android fan que sigui un objectiu més atractiu. Què poden fer les empreses per mantenir-se protegits contra el frau mòbil? AppsFlyer recomana actualitzar regularment els SDK, controlar les dades i obtenir una avaluació integral del frau.

El Butlletí ofereix als seus lectors l’estudi The State of Mobile Fraud Q1 2018, d’AppsFlyer. CLICAR AQUÍ 

 

Font Imatge: appsflyer.com, sipay.es