Skip links

Global Predictions 2018 de Deloitte: realitat augmentada

L’ecosistema de la tecnologia, els mitjans de comunicació i l’entreteniment i les telecomunicacions segueix sent tan fascinant com el 2018. La realitat augmentada es convertirà en una corrent principal? Com afectarà l’aprenentatge de l’empresa a l’empresa? Quin és el futur del telèfon intel·ligent? Deloitte Global ha elaborat un magnífic iinforme sobre Prediccions, dissenyat per proporcionar informació sobre la transformació i les oportunitats de creixement durant els pròxims cinc o cinc anys.

Deloitte Global prediu que més d’un milió d’usuaris de telèfons intel·ligents crearan continguts de realitat augmentada (AR) com a mínim una vegada al 2018, amb tres-cents milions d’usuaris habituals (la creació de continguts mensuals) i desenes de milions que fan i comparteixen setmanalment continguts.

L’estudi destaca que el futur del telèfon intel·ligent ens porta cap a l’era de la innovació invisible, i ens informa que la penetració dels telèfons intel·ligents entre els adults dels països desenvolupats superarà el 90 per cent, un increment de cinc punts al 2018. De fet, en els pròxims cinc anys el mercat dels smartphones hauria de continuar creixent en la penetració, l’ús, la unitat d’enviaments, valor total i ASP. Addicionalment, consolidarà la seva posició com a accés principal al servei digital i al contingut. Us oferim el treball Global Predictions 2018 de Deloitte, només cal CLICAR AQUÍ 

 

Per: Àmbit d’Estratègia i Comunicació-Mediàtic
Font Imatge: deloitte.com, www.miticatechnology.com