Skip links

Guia pràctica de l’American Press Institute per orientar un mitjà cap a la captació d’ingressos dels usuaris

Un nou informe publicat per l’American Press Institute (API) ofereix una guia pas a pas sobre com es pot fer la transició en un mitjà que vulgui passar de tenir una estratègia basada en els ingressos publicitaris a una en què els ingressos dels usuaris siguin l’element fonamental.

Tot i que no hi ha una única fórmula vàlida per a tots els mitjans, l’informe estableix una sèrie de coses que s’han de realitzar perquè aquesta transformació sigui efectiva. Aquests són els elements principals esmentats:

  • Recull de dades: hem d’identificar, recopilar i emmagatzemar les dades rellevants del lector i comprendre la seva importància.
  • Anàlisi de dades: hem d’analitzar aquestes dades i desenvolupar coneixements per recolzar les decisions i activitats de negoci.
  • Acció de dades: hem d’eliminar les sitges interns i optimitzar les nostres operacions per permetre que les dades guiïn les nostres decisions i reduir el temps d’implementació de nous productes i serveis.
  • Converteixi els ingressos dels lectors en l’objectiu principal: tots en la companyia han d’estar alineats al voltant d’una visió, objectius i incentius centrals que donin suport al creixement dels ingressos dels lectors.
  • Donar una millor experiència d’usuari: hem de millorar la usabilitat dels nostres llocs web i aplicacions per augmentar la lleialtat i el compromís ( “engagement”) del lector.
  • Proveu i mesureu: hem d’implementar eines per provar, comercialitzar i mesurar el rendiment dels nostres programes de subscripció.
  • Estableixi una cultura “reader-first”: hem de reconèixer que la tecnologia és només una part de la solució i prendre mesures per permetre els canvis culturals necessaris perquè posem als nostres lectors en primer lloc.

Trobareu més informació AQUÍ.

Per: Per Damon Kiesow / API
Font imatge: i2.wp.com/