Skip links

Ja és possible verificar la inversió publicitària en l’entorn mòbil

La publicitat mòbil tenia un important repte d’afrontar sobre el mesurament de campanyes. Fins ara, la verificació integrava entorns web, en formats display i vídeo, però el mesurament per a les apps era l’assignatura pendent del sector. Conscients d’això, Integral Ad Science (IAS) acaba d’integrar en la seva eina global de verificació una nova funcionalitat per a les aplicacions mòbils. La tecnologia permet als anunciants i agències mesurar la visibilitat de les campanyes amb un major accés a dades, així com un major control del frau i la seguretat de les marques en les inversions publicitàries que fan a les aplicacions mòbils. Al mateix temps que bloquejar anuncis en apps fraudulentes o amb contingut nociu per a les marques.

Aquesta eina, compleix així amb la demanda de la indústria de la publicitat digital, de verificació integral de les campanyes digitals en aplicacions mòbil, en un entorn en què més de la meitat de la població, uns 3.800 milions de persones, accedeixen a internet a través d’aquests dispositius, segons informació del WARC Global Advertising Trends. Raó per la qual les marques han augmentat la seva despesa en publicitat mòbil, i s’estima que per al 2020 arribi al 80% de la despesa en publicitat digital, el que equivaldria a una inversió de 166.000 milions d’euros, segons dades de Zenith.

L’eina ofereix una sòlida protecció enfront del frau en la compra de mitjans. Per això, entre altres qüestions, permet utilitzar una segmentació prèvia a la compra per dirigir-se als inventaris programàtics de més qualitat. I compta amb un bloqueig d’apps perilloses gràcies a una tecnologia que combina algoritmes amb la Intel·ligència Artificial per identificar patrons de frau. Així com amb processos d’anàlisi off line amb els quals es verifica el codi de les aplicacions mòbils, que detecten components o activitats sospitoses o malintencionades.

Per: La Publicidad
Font imatge: MarTech Series