Skip links

Si ets lector d’El País, ja pots “parlar” amb ell

“Parlar amb ‘El País'” o “Parlar amb As'” ja és possible, gràcies a les noves aplicacions de Prisa per l’Auxiliar de Google, que ja integra la gestió d’apps de tercers. Els lectors de les capçaleres d’El País, As i Los 40 Principales podran informar-se de les novetats d’una manera molt còmoda i ràpida, tant a través de veu com de pantalles tàctils, gràcies a l’eina que han treballat amb Google que ofereix una experiència eficaç i natural per als usuaris dins d’aquestes aplicacions per l’Auxiliar de Google. El seu ús és molt senzill: només cal invocar-se en l’assistent a través de frases com “Preguntar El País per les notícies” o “Pregunta-li a Diari As les notícies de futbol” perquè ens proporcionin tota la informació requerida. Les aplicacions es troben directament disponibles en tots els dispositius que tinguin l’assistent (com telèfons i tauletes Android i iOS).

Gonzalo Teubal, director d’operacions digitals d’As, explica que a través de les ordres de veu “es poden buscar notícies relacionades amb una secció, notícies sobre un equip en concret i fins i tot notícies i opinions d’una persona específica”. El sistema per veu llegirà els titulars i podrà llegir la notícia sencera si es desitja. Una altra opció per al lector serà preguntar, per exemple, com va l’Atlètic de Madrid a la Lliga Santander per obtenir les dades de la classificació.

Els diaris de Prisa se situen així entre els primers mitjans en espanyol que poden ser consultats amb l’Auxiliar de Google. Aquesta funcionalitat es desenvolupa des de finals de 2017, quan Google va llançar la plataforma en espanyol de Actions on Google.

 

Per: Marketing News
Font Imatge: Marketing News