Skip links

L’eina que permet als anunciants dirigir-se als lectors en funció de les seves emocions

News Corp va llançar a Gran Bretanya News IQ,  una plataforma de publicitat ‘segura per marques’. La plataforma arriba a Gran Bretanya per atacar un mercat comercial molt competit, en què alguns editors s’estan unint per plantar batalla a Facebook i Google.

News IQ integra totes les dades que posseeix News Corp sobre lectors i eines de ciència de dades en una solució de publicitat unificada. L’editor afirma que oferirà “resultats precisos i quantificables” i  que les marques podran enfortir la “lleialtat emocional i el compromís publicitari”.  La plataforma, basant-se en algoritmes i enquestes, és capaç, indiquen, de conèixer l’estat emocional i les opinions dels lectors.

Fonts de News Corp asseguren que la plataforma ajudarà a les marques que busquen allunyar-se dels “simples mesuraments de clics” i utilitzar un sistema definit per les mesures de consciència i atenció, amb KPI com el temps dedicat a interaccionar amb un anunci. Anunciat a Cannes Lions dimarts passat, l’arribada de News IQ al Regne Unit permetrà als anunciants “planificar, optimitzar i mesurar les seves campanyes des de dades de primera mà, com el tipus d’històries que els interessen als lectors, a més d’altres hàbits de consum “.

Segons els editors, per exemple, una marca de viatges que es dirigeixi als lectors de The Times podrà seleccionar segments d’audiència, com aquells amb preferència per activitats a l’aire lliure, les opinions estan vinculades a un sentit d’exclusivitat, o aquelles que responen amb emocions positives a històries d’aventures.

NewsIQ UK es basa en l’enfocament tradicional de la publicitat digital a reconèixer que les audiències són persones, impulsades no només pel que són i el que fan, sinó pel que pensen i senten. Segons Ben Walmsley, director comercial digital de News UK, “les preferències, les opinions i les emocions són factors fonamentals en els comportaments i la capacitat d’identificar aquests estats i després crear campanyes al voltant d’ells canviarà la forma en què els anunciants es comuniquen amb les audiències”.

 

Per:  Expoknews
Font Imatge: thedrum.com