Skip links

LinkedIn llança els seus propis codis QR

Els codis QR estan vivint una nova època daurada. Tot i que la implantació i la popularitat entre usuaris encara no s’ha aconseguit del tot, la veritat és que les plataformes continuen apostant per ells. Una de les últimes en sumar-se a la creació nativa dels codis QR és LinkedIn , que ha llançat la funció aquesta mateixa setmana. D’aquesta manera, els usuaris que es trobin en meitat d’un esdeveniment de networking o que vulguin contactar per LinkedIn amb professionals que tinguin a prop, simplement podran escanejar el codi QR de l’altra persona, per establir la relació en l’app.

Comptar amb un codi QR és un afegit a qualsevol perfil professional, atès que ofereix una manera molt fàcil i ràpida de contactar amb una altra persona sense envair espais personals, com el WhatsApp o el número de telèfon. Els usuaris poden fer-se amb el seu codi si accedeixen a la barra de cerca de l’aplicació mòbil. Apareix ara un icona al lateral dret que simbolitza el codi QR.

Fent clic en ell automàticament s’obrirà la càmera, permetent a l’usuari que escanegi el codi d’una altra persona, o des de la galeria, si tenim aquest codi guardat com una foto. A l’apartat “el meu codi”, apareix la foto de perfil i el nom de cada usuari, seguit del seu propi codi, donant l’opció de guardar-lo com imatge i poder-lo difondre per altres vies, o compartir-lo.

 

Per: Trecebits
Font Imatge: bbestit.com