Skip links

Llibre blanc d’IAB Europe: Publicitat nadiu programàtica

Es preveu que la despesa publicitària nadiva arribi als 85.500 milions de dòlars l’any 2020, el doble del nivell actual. De fet, el creixement de la publicitat digital en el seu conjunt s’ha duplicat en els darrers 5 anys, segons l’ Informe AdEx 2017 d’IAB Europe. Aquest augment increïble és, en part, que els formats disponibles estan disponibles de manera programàtica.

Aquest nou document blanc d’IAB Europa proporciona informació sobre l’estat de la publicitat nativa programàtica a Europa i proporciona orientacions sobre consideracions estratègiques i d’implementació. Explora els reptes als quals s’enfronten els anunciants, les agències i els editors i la transparència i el control són tan importants per als compradors i venedors originals com per a qualsevol altre format comercialitzat mitjançant programació.

Aquest llibre blanc vol proporcionar també informació sobre l’estat de la programació de publicitat autòctona a Europa i oferir orientació sobre estratègics i estratègiques consideracions d’implementació. Explora els reptes a que els anunciants, les agències i els editors s’enfronten i com la transparència i el control són igual d’importants per als compradors i venedors autòctons com per a qualsevol altre format comercialitzat mitjançant programació.

Us oferim el Programmatic Native Advertising White Paper (November 2018). Podeu CLICAR AQUÍ.

 

Font: Mediàtic/Àmbit d’Estratègia
Foto: IAB Europe