Skip links

La majoria de les marques creuen que el creixement de la publicitat digital perjudica la creativitat

Un estudi de Sizmek revela els desafiaments als quals s’enfronten les marques en tractar d’equilibrar la innovació tecnològica amb la creativitat. L’estudi, que va enquestar a més de 500 directius de màrqueting d’Europa i Estats Units, revela que més de dos terços (67%) creuen que el creixement digital de la publicitat s’ha produït a costa de la qualitat de la creativitat.

Tenint en compte el previsible impacte de la tecnologia, el 91% té previst donar prioritat a l’engagement i a la creativitat en les seves campanyes de publicitat digital durant el proper any per complir amb els objectius de la marca i fer així que els anuncis siguin més atractius. Crear, per tant, una publicitat en línia que faci més viable la resposta del consumidor.

“L’augment explosiu en el màrqueting digital ha generat una gran oportunitat per a les marques de crear experiències personalitzades i millor orientades als seus clients. També, hauria d’oferir la possibilitat que les marques siguin més creatives i els permeti ajustar la seva creativitat a l’audiència perfecta”, explica Joan Sevillano, director general de Sizmek Espanya. Un 84% està d’acord que la Intel·ligència Artificial (IA) es queda òrfena de sentit si no compten amb el suport de la creativitat. La tecnologia seria inútil sense l’aportació creativa correcta, i per tant les dades per si sols no tindrien el suficient pes per ajudar a la venda.

El 91% també creu que l’aportació creativa és tan important com l’ús de dades en campanyes digitals. Els enquestats reconeixen que el terreny digital els ha permès ser molt millors en abast, en freqüència i en segmentació, però també que ha tingut un impacte negatiu en el treball. “Hi ha una gran quantitat de capacitats disponibles per ajudar les marques a assolir els seus objectius que es poden desbloquejar a través de la tecnologia. En integrar dades, creativitat i mitjans i construir una base impulsada per la Intel·ligència Artificial, les marques tindran més poder per crear campanyes que satisfacin les seves aspiracions”, conclou Sevillano.

Us oferim l’estudi complet de Sizmek CLICANT AQUÍ

 

Font: Info-Sixmek
Il·lustració: Entrepreneur