Skip links

Neix una eina per testejar campanyes abans del seu llançament

L’institut d’investigació Ipsos ha llançat Neuroflash, una eina que permet testejar campanyes abans de ser llançades al mercat. Es tracta, segons s’ha informat, d’una iniciativa pionera al món que combina neurociència i ‘big data’ per proporcionar resultats en només quatre dies.

L’eina ha estat liderada per Núria Borrut. La professional declara al respecte en una nota de premsa que “per primera vegada a nivell mundial posem a disposició de les agències de publicitat i fabricants una eina àgil i efectiva que permet, sense dir res, obtenir una informació fins ara inabastable. A través de reaccions fisiològiques com el moviment dels seus ulls i l’activació cerebral, podem saber què funciona i què no, fer els canvis oportuns, i presentar a les marques propostes més adaptades “.

Neuroflash és una plataforma sindicada que combina el poder de la sincronització de dues de les tècniques més avançades en matèria de neurociència: la Electroencefalografia (EEG), que registra l’activació cortical del cervell, i l’Eye Tracking, que reconeix el moviment ocular per detectar tant les zones i elements que capten l’atenció de l’individu, com aquelles que passen desapercebudes.

Gràcies als paràmetres obtinguts per les dues eines, i l sistema és capaç d’avaluar els KPIs fonamentals que regeixen l’eficàcia publicitària, oferint un millor diagnòstic, ja sigui de la peça temporal o de l’estímul estàtic presentat: ‘engagement’, grat i atenció ( tant visual com auditiva). Així, aconsegueix determinar quins elements criden més l’atenció d’un espot, què és el que destaca d’un ‘packaging’ o què emociona d’un ‘jingle’. Trobareu més informació AQUÍ

 

De: Marketing News