Skip links

Nova eina de Google per a mitjans i petits mitjans

Google News Initiative, centrada en l’elevació del periodisme de qualitat, permet nous models de negoci i potenci que les redaccions innovin a través de la tecnologia. Google ha llançat aquest nou programa dins del seu Google News Initiative dirigit a mitjans petits i mitjans perquè puguin utilitzar les seves eines de productivitat i col·laboració (Cloud Program), concretament:

  • Unlocking the cloud with a new Google News Initiative Program – The Keyword (bloc de Google)
  • Google News Initiative Cloud Program – Google News Initiative

Els editors també estan gestionant un canvi igualment dramàtic en la forma de construir i executar les seves organitzacions. Tots els aspectes de la publicació es veuen afectats perquè els editors repensen com col·laboren, milloren el compromís dels lectors i augmenten la seva línia de fons a través de dades i informació. Google Cloud ofereix l’oportunitat de gestionar aquesta transició d’una manera intel·ligent i significativa.

Molts dels principals editors del món utilitzen Google Cloud per millorar la manera com dirigeixen els seus negocis i actualitzen les novetats per als seus lectors.  Nielsen dóna suport als seus prop de 45.000 empleats en 100 països amb una col·laboració en temps real, videoconferència rendible i més a través de G Suite. I el New York Times utilitza Google Cloud per codificar i preservar tot el seu arxiu fotogràfic de milions de fotos, posant un poderós recurs a mans dels seus periodistes.  Això demostra què és possible que els editors accedeixin a la tecnologia nativa del núvol i Google vol obrir aquestes oportunitats als editors de totes les mides. Podeu completar la informació des d’AQUÍ.

Per: Blog Google
Font imatge: 2.bp.blogspot.com