Skip links

La premsa escrita segueix sent el mitjà més valorat pels dircom en els clipping que reben

Els directors de comunicació espanyols segueixen valorant més les notícies de premsa escrita en els clippings que reben cada matí. Aquest tipus de suport rep una nota de 7,2, superior a l’atorgada als mitjans digitals i blogs (6,8), xarxes socials (5), ràdio i televisió (4,9) i premsa internacional (4,7). Així ho indica l’estudi sobre hàbits d’ocupació del clipping, realitzada per Eprensa! i GAD3, basat en una enquesta realitzada a 400 dircom i professionals de la comunicació a tot Espanya, al maig de 2018.

A més d’això, els directors de comunicació valoren sobre qualsevol altra cosa en rebre el clipping la puntualitat del servei (té una puntuació de 7,6 sobre 10). I és que la immensa majoria dels enquestats (el 87%) ho consulta o treballa en ell a primera hora del matí.

Després de la puntualitat, els dircom valoren la atenció al client de l’empresa que es dedica a fer els resums de premsa (7,4), la llegibilitat i qualitat del PDF (7), el preu del servei (6,8), la rellevància i ordre de les notícies (6,1) i, finalment, la absència de notícies no desitjades i el disseny (totes dues amb 5,7).

 

Mitjans més valorats pels dircom en un clipping.-En total, la majoria dels dircom fan servir en consultar el clipping cada dia un màxim de 20 minuts. Així ho reflecteix el 61% de ells, tot i que un 29% no inverteix més de 10 minut .

L’estudi va preguntar també per altres aspectes essencials, com la facilitat de treball amb la plataforma de clipping. Una variable a la qual els entrevistats atorguen 6,6 punts sobre 10. L’accés al recull a través de dispositius mòbils és l’element que apareix amb menor puntuació en aquest segment d’usabilitat, rebent en qualsevol cas 6 punts sobre deu, de mitjana.

Us oferim gratuïtament l’Estudi sobre serveis de Clipping a Espanya. CLIQUEU AQUÍ.

 

Font Imatge: Parcela Digital