Skip links

Es prepara el XX Congrés de Periodisme Digital d’Osca

El Congrés de Periodisme Digital d’Osca inicia la seva marxa amb una de les edicions més especials, ja que al 2019 celebra el seu vintè aniversari, els dies 14 i 15 de març. Els responsables de l’organització han avançat alguns continguts de la nova edició. La ‘futbolització’ del periodisme, amb notícies de minut i resultat; periodisme de viatge; el periodisme hispà als Estats Units o els pros i contres dels murs de pagament estaran molt presents, però també es parlarà de com s’han ficat les apps de Whatsapp o Telegram en les redaccions de tot el món. A més, incluirá algunes sorpreses. Les inscripcions estaran obertes a la pàgina web a partir del proper 14 de gener.

 

 

Pel que fa a l’organització d’aquesta cita periodística de referència, Fernando García Mongay, membre de la Direcció del Congrés de Periodisme Digital, ha explicat que encara s’estan tancant un seguit de qüestions del programa “perquè la velocitat dels esdeveniments implicarà afegir algun tema d’interès”. Va fer esment a l’orgull que suposa per a Osca els 20 anys de Periodisme Digital a la seva ciutat, ja que pel Congrés en aquest temps “han passat més de 9.000 periodistes”, i ha volgut subratllar el canvi més destacat en la seva opinió i és que “les dones en el periodisme també estan aconseguint el seu lloc”, al·ludint com a exemple a la roda de premsa en què hi havia quatre dones i un sol home donant a conèixer l’edició de 2019.

El Congrés de Periodisme Digital d’Osca està organitzat per l’Associació de Periodistes d’Aragó i l’Ajuntament d’Osca, i compta amb el patrocini del Govern d’Aragó, la Diputació Provincial d’Osca, Ibercaja i Telefónica.

 

Font: Mediàtic/Àmbit d’Estratègia