Skip links

El que pensàvem que sabíem sobre els lectors mòbils

Els lectors de pàgines web d’escriptori s’ocupen del contingut més que els lectors mòbils? Les noves dades suggereixen que no. Durant els últims anys, hem tingut la mentalitat que els lectors de mòbils són escurçons de contingut, o simplement no llegeixen tot això en comparació amb els de l’escriptori. Bé, un nou cop d’ull a les dades de Chartbeat mostra el que tots pensàvem que sabíem sobre els visitants mòbils no és del tot exacte.

En primer lloc, no estem completament equivocats quan es tracta de pàgines d’inici. Si tenim en compte les dades de Chartbeat d’una setmana recent de les pàgines web de llocs web mòbils, veiem que és cert que l’usuari mòbil mitjà deixa de desplaçar-se el 25% a la pàgina d’inici en comparació amb el 34% a l’escriptori.

 

Aquí és on es posa interessant, però. Quan observeu el compromís en general, veureu que el visitant mitjà de la pàgina d’inici mòbil passa un 40% més de temps que la vostra contrapartida d’escriptori (22 segons contractats vs 16 a l’ordinador). A més, tenen un 20% de probabilitats de fer clic a articles que a l’escriptori. Pel que fa a les dades de clics utilitzades per la nostra pantalla de capçalera, vam veure que els visitants de la pàgina d’inici del mòbil fan clic als articles del 68% del temps, en comparació amb el 57% a l’escriptori. Mentre que els lectors de pàgines web d’escriptori es desplacen més per la pàgina però semblen ser skimmers de contingut, els lectors de mòbils es dediquen més a llegir els articles de la pàgina d’inici fent clic a la pàgina d’inici del mòbil al contingut.

Aquesta tendència cap al mòbil no s’alenteix en cap moment. Des de gener de 2017, el trànsit total d’ordinadors a llocs de notícies es va reduir un 14%, mentre que el trànsit mòbil es va incrementar un 34%. Almenys per als llocs de notícies, el mòbil finalment s’ha trobat a l’escriptori i aquest és un punt de pivot. Trobareu més informació en aquest enllaç.

 

Per: Chartbeat bloc
Font Imatge: lavanguardia.com