Skip links

Segueix a la baixa la lectura de diaris impresos a Espanya

Les últimes dades de l’Estudi General de Mitjans (EGM) realitzat a Espanya per l’AIMC (Associació per a la Investigació de Mitjans de Comunicació) revelen que el consum de diaris, suplements, revistes i ràdio ha anat a la baixa aquest any 2018.

Només el 22,8% dels més grans de 14 anys consumeix diaris impresos a Espanya, enfront del 24,3% de l’any passat. És el percentatge més baix de les dues últimes dècades. Les revistes han caigut del 32,8% de 2017 al 29,7% el 2018, mentre que els suplements impresos han baixat al 7,4% (enfront del 8,7% de l’any anterior). També la ràdio ha retrocedit aquest any gairebé un parell de punts, quedant el percentatge d’oients en un 57,2% de la població.

La televisió (85%) és el mitjà més utilitzat pels espanyols, malgrat una lleugera caiguda. Per la seva banda, el mitjà que més creix és internet, utilitzat ja per el 77,9% de la població espanyola (enfront del 75,7% de 2017).

He publicat una anàlisi gràfica d’aquestes dades a The New Barcelona Post, on es pot apreciar l’evolució de cada mitjà des de 1997 fins a aquest any.

Trobareu més informació en aquest link.

 

Font i infografia: The New Barcelona Post