Skip links

Una tecnologia facilita verificar la inversió publicitària en tot l’entorn mòbil, incloent apps

La publicitat mòbil tenia un important repte d’afrontar sobre el mesurament de campanyes. Fins ara, la verificació integrava entorns web, en formats display i vídeo, però el mesurament per a les ‘apps’ era l’assignatura pendent del sector. Conscients d’això, Integral Ad Science (IAS) acaba d’integrar en la seva eina global de verificació una nova funcionalitat per a les aplicacions mòbils. La tecnologia, asseguren en un comunicat, permet anunciants i agències mesurar la visibilitat de les campanyes amb un major accés a dades, així com un major control del frau i la seguretat de les marques en les inversions publicitàries que fan a les aplicacions mòbils. Alhora permet bloquejar anuncis en apps fraudulentes o amb contingut nociu per a les marques.

La tecnologia de verificació per a apps permet a les marques analitzar la visibilitat de les campanyes i el tipus de frau que es produeix en les apps, tant l’anomenat sofisticat (SIVT), com el general (GIVT), en els formats display i vídeo. A més, possibilita el blocking contra el frau, tant en compra directa com programàtica, per a les impressions en app i bloqueja les adreces IP marcades com a fraudulentes, tal com fins ara es podia fer a la web oberta.

Alhora, l’eina ofereix una sòlida protecció enfront del frau en la compra de mitjans, segons el comunicat. Per això, entre altres qüestions, permet utilitzar una segmentació prèvia a la compra per dirigir-se als inventaris programàtics de més qualitat. I compta amb un bloqueig d’apps perilloses gràcies a una tecnologia que combina algoritmes amb la Intel•ligència Artificial per identificar patrons de frau. Així com amb processos d’anàlisi off ine amb els quals es verifica el codi de les aplicacions mòbils, que detecten components o activitats sospitoses o malintencionades.

Per: IAS