Skip links

Les tendències digitals per 2019, segons IAB

IAB Spain ha presentat, com cada any, el Top Tendències Digitals, un document que ha estat elaborat per algunes de les principals comissions de treball de l’associació amb l’objectiu de mostrar les claus del negoci digital a 2019.

El document d’IAB Les tendències digitals per 2019, exposa les que, al seu criteri, seran les claus del negoci digital a 2019 segons les comissions de treball de IAB Spain. Algunes de les claus que es detallen són:

Audio Online.- Les marques han de tenir una identitat d’àudio única, reconeixible i rellevant que es transmeti a través de totes les seves comunicacions.

Branding.- Les campanyes publicitàries es traslladaran a tots els punts de contacte entre marques i persones, des de la pròpia experiència de producte o servei, fins al suport explícit en causes i projectes socials.

Branded content & publicitat nativa.- Hi haurà cada vegada més una tendència gradual centrada en la generació de continguts amb interès rellevant per al target directament relacionats amb la categoria de l’anunciant. La compra programàtica de publicitat nativa creixerà exponencialment i el model de pagament anirà a poc a poc movent-se a CPM. El vídeo nadiu experimentarà un major creixement en inversió.

Data.- Per millorar la qualitat de la data s’ha creat el nou KPI, Effective On-Target CPM, que mostra el veritable preu que es paga per impactar el públic objectiu, i guanyarà més rellevància en comparació amb el CPM tradicional.

DOOH (Digital Out Of Home).- El DOOH ja és el present. El ROI és cada vegada més important, i gràcies a la tecnologia es poden obtenir més dades. Hi haurà nous i la creativitat serà tant per la marca com per l’usuari en real time en funció del context per captar més atenció.

Innovació tecnològica.- El ‘blockchain’ continua com una de les tendències tecnològiques en el pròxim any i serà clau. També s’observa que hi haurà un impuls del Visual Search, a través de motors de cerca.

Mobile.- La implantació del 5G afavorirà una major mobilitat i cobertura per als usuaris, amb serveis més innovadors i més rapidesa.
‘Performance’

Xarxes Socials.- Les marques tenen una oportunitat de crear un espai per a les seves marques, amb un llenguatge propi, especialment per connectar amb millennials i la generazión Z. A més, poden aprofitar aquest rendiment a través d’anuncis que es reprodueixen en les transicions de ‘stories’, i els seus resultats són comparables a l’èxit de les Social Native Ads.

Us oferim complet el document Les tendències digitals per 2019, segons IAB. CLICAR AQUÍ.

 

Font: Mediàtic/Àmbit d’Estratègia
Infografia: ciospain