Skip links

Tendències tecnològiques que arriben per quedar-se

D’acord amb l’informe “Tech Trend 2019: The Fads, The Fears. The Future”, la IA, les mesures en protecció de dades, el blockchain, la realitat augmentada, el Iot, les teles intel·ligents i els teixits electrònics acabaran d’envair aquest 2019.

Elaborat per Fleihsman Hillard, consultora integrada al grup de comunicació Omnicom PR Group, l’informe analitza la conversa digital i l’opinió d’experts per a realitzar prediccions sobre els sis àmbits tecnològics anteriors. L’estudi ha estat elaborat després de l’anàlisi de mil milions de converses de consumidors a twitter, entre 2017 i 2018, centrades en tecnologia, juntament amb la valoració de més de 25 líders de l’àmbit tecnològic de tot el món.

Popularització de la intel·ligència artificial: Les marques que utilitzen la IA per estar presents en context de la vida real o participar en converses detallades i explicatives seran les reines de la corona a aquest any. Les converses sobre aquest tema van augmentar un 54% a twitter de 2017- 2018.

Seguretat i protecció de dades: El 80% dels consumidors qualifica la seguretat i la protecció de les dades com a “molt importants”, només per davant de l’atenció mèdica i l’educació al Regne Unit i la salut i la llibertat d’expressió als Estats Units. Les mesures de protecció de dades responsables seguiran sent una tendència destacada.

Analítica augmentada, expandint la intel·ligència humana: L’analítica augmentada es generalitzarà. El potencial de la intel·ligència artificial per millorar la intel·ligència humana en lloc de reemplaçar és central: els consumidors volen entendre el que significa l’analítica augmentada per si mateix i el que significa contra altres grans tendències de la tecnologia.

Oportunitats del blockchain: Més enllà de les moneda digital, el blockchain podria expandir-se, donant suport desenvolupaments com les ciutats intel·ligents i la transformació digital. La participació en el volum de discussions va augmentar un 52% entre 2017 i 2018, i l’oportunitat d’una conversa més profunda i amb més visió de futur està creixent.

Realitat augmentada i l’internet de les coses, noves experiències del client: La realitat immersiva transformarà nous sectors. Realitats virtuals, augmentades i mixtes s’uniran per crear noves experiències per als consumidors i lliscaran encara més en àrees com el comerç minorista, la fabricació i l’atenció mèdica. Tot això juntament amb l’adaptació a la llar de l’IOT oferirà un destacat canvi en la societat.

Les teles intel·ligents i els tèxtils electrònics: La conversa sobre teles intel·ligents ha augmentat un 11% en els últims 12 mesos i un 13% les converses sobre els exosquelets, que també arribaran a les passarel·les i els passadissos dels grans magatzems i prometen ser una revolució en la indústria.

Us oferim sencer l’estudi Tech Trends 2019: The Fads. The Fears. The Future. CLICAR AQUÍ

 

Per El Publicista