Skip links

The Wall Street Journal capta subscriptors a través de Groupon (i no és l’únic)

Les estratègies davant i darrere d’un mur de pagament compten amb diferents tàctiques. La majoria dels mitjans centralitzen en els seus webs el formulari de subscripció, però també cedeixen a tercers -webs de descomptes- la captació de subscriptors que paguin per llegir notícies. És el cas de The Wall Street Journal (i no és l’únic mitjà d’EUA) que ho fa amb Groupon, un dels llocs d’ofertes més populars per trobar estalvis en restaurants, activitats i més, establert també a l’Estat espanyol; ofereix descomptes i estalviar diners amb les ofertes del dia de Groupon. Aquest lloc t’ofereix té excel·lents descomptes en activitats, paquets vacacionals, hotels, massatges, etc.

En el perfil de The Wall Street Journal de Groupon, podem veure el gran descompte que durant 12 setmanes s’aplica el mitjà nord-americà als seus nous subscriptors. És del 92% sobre el preu final a la subscripció que permet l’accés a la versió digital del diari. L’oferta és per a un únic usuari i passat aquest límit temporal s’aplica la tarifa normal sense descompte del diari propietat del Dow Jones.

Aquest cupó només és vàlid per a nous subscriptors i l’acció de compra també es pot combinar amb un botó per a regal (subscriure a una altra persona diferent al que paga). Aquesta presència a Groupon de The Wall Street Journal, un dels grans mitjans especialitzats en informació financera, no és l’única dins de les capçaleres nord-americanes, també hi aposten, entre d’altres, The New Yorker i The Seattle Times.

Per: Mediàtic/Àmbit d’Estratègia
Font imatge: pagina12.com.ar