Skip links

El primer traductor que permet tuitejar en qualsevol idioma amb emojis de bandera

Ogilvy és sinònim de creativitat, però també de desenvolupament tecnològic i innovació. La millor prova és la presentació que Ogilvy ha realitzat a Granada en l’esdeveniment Talk About Twitter 2018 (# TATGranada18) de la versió beta del bot @TraducTweet, el primer traductor de Twitter que permet tuitejar en qualsevol idioma usant les banderes emoji dels països amb els que l’usuari vol connectar. Talk About Twitter 2018 és el major esdeveniment sobre Twitter que se celebra a tot el món.

La idea va sorgir a les oficines d’Ogilvy a Barcelona, que també ha desenvolupat el bot i la tecnologia que permetrà posar-ho en pràctica. “L’idioma és una de les principals barreres entre les diferents cultures d’una mateixa ciutat, però totes aquestes cultures tenen una cosa en comú: parlen a Twitter. És el moment d’apropar-les!”, Explica Gabriel García de Oro . “Apropant cultures millores la comunicació, però també la integració i el coneixement de la diversitat”, ha afegit. Per a García de Oro, “@TraducTweet és una demostració de la força creativa, però també tecnològica, dels equips d’Ogilvy a Barcelona”.

Com funciona @TraducTweet?.- L’usuari escriu un tuit en la seva pròpia llengua, incloent @TraducTweet, #traducTAT i l’emoji de la bandera del país en el idioma que vol que es tradueixi el seu missatge. El seu tuit és respost amb el tuit traduït per compartir en el seu timeline.

L’eina ha estat activa durant els dos dies del Talk About Twitter 2018 amb traduccions dels tuits a tots els idiomes oficials inclosos en l’app de Google Translate que tinguin la seva representació de país en bandera emoji. Per a la presentació, a més, s’ha introduït una novetat: l’eina genera, amb una mateixa bandera emoji, tweets en els diversos idiomes parlats a Espanya. Així, els missatges amb la bandera espanyola són respostos amb un tweet al castellà, català, gallec i euskera. Aquest i altres aspectes es valoraran i treballaran en profunditat les pròximes setmanes per millorar i optimitzar l’eina, que quedarà a punt per al gran públic o per a alguna marca que vulgui implementar-la en la seva estratègia de comunicació.

A aquest concurs es va presentar també @TuiteoMiCV, una eina amb tecnologia bot desenvolupada també a Ogilvy a Barcelona, ​​que permetia, mitjançant la col·laboració d’InfoJobs, trobar ofertes de treball adequades tuitejant el CV.

 

Per: La Publicidad
Font Imatge: elpublicista.es