Skip links

Com transformar les opinions dels teus clients de les xarxes socials en decisions de negoci

Del hashtag al profit: Com transformar les opinions dels teus clients en RRSS en decisions de negoci? Com obtenir insights sobre els teus clients i donar valor a les seves converses en les xarxes socials per aconseguir un veritable impacte de negoci?

Amb 3,2 bilions d’usuaris actius en al món, i el 23% d’ells consultant les xarxes socials abans de realitzar una compra; sens dubte el social mitjana listening és un terreny crític per a tot marketer. No obstant això, amb els constants canvis en els algoritmes de les plataformes digitals, la caiguda de l’abast orgànic i l’augment en els costos d’ads, els desafiaments són cada vegada més grans.
Per això, avui més que mai, abans de prendre acció, cal escoltar les nostres audiències. En aquest sentit, el social intelligence és una font d’informació essencial per prendre decisions de negoci. Què és el social media intelligence? Aquest terme es refereix a totes les activitats i processos relacionats amb l’escolta de les xarxes socials, des de l’anàlisi de missatges i converses, fins a compartir idees i KPIs entre professionals de màrqueting per informar decisions operatives i estratègiques.

En un webinar de Digimind, Carlos Carreño (Omnichannel Màrqueting Manager de Cinépolis), i Catalina Hernández (LATAM Territory Manager de Digimind), van explicar com a través del social listening pots transformar les opinions dels teus clients en les xarxes socials en decisions de negoci.

NOTA: Oferim als lectors d’El Butlletí poder repassar tots els conceptes vistos durant la sessió de Digimind posant al vostre abast l’enregistrament del webinar. CLICAR AQUÍ

Per: Digimind
Font imatge: Clutch