Skip links

Twitter estrena les seves retransmissions de notícies en directe

L’objectiu número 1 per Twitter aquest any és el contingut en vídeo. La xarxa social s’ha fet amb els drets de retransmissió d’alguns esdeveniments i actes culturals d’interès en exclusiva, però ara fa un pas més en la seva estratègia de continguts audiovisuals.

La nova iniciativa de la xarxa social és la creació d’un informatiu en directe per retransmetre notícies locals, en directe, quan tinguin lloc successos d’interès. La companyia ha estrenat aquest nou format, que es pot veure en el seu timeline general, a la pestanya de “live vídeos”, on es mostren les imatges amb la resta de missatges de menys de 280 caràcters, amb el tiroteig que va tenir ahir lloc en un institut de Florida, als Estats Units.

Per dur a terme aquestes retransmissions -que en un principi es realitzaran només als Estats Units, però aviat entraran a altres mercats- la companyia ha arribat a acords amb emissores locals de televisió, amb les quals col·laborarà quan es produeixi una notícia d’abast en la seva regió perquè li cedeixin les seves imatges. El moviment suposa com crear una mena de corresponsalies de Twitter, una estratègia que sempre han fet els grans mitjans amb altres més petits de caràcter local, però que ara desenvolupa la xarxa social en una clara mostra de cap a on dirigeix ​​els seus passos.

Segons ha confirmat Kayvon Beykpour, director de l’àrea de vídeo de Twitter (i fundador de Periscope), aquesta serà una iniciativa que replicaran en els pròxims mesos per contribuir al fet que els usuaris estiguin informats del que passa a través de la plataforma.

 

De Trecebits