Skip links

Twitter Media, la nova eina de Twitter per a professionals

Els usuaris recorren a Twitter per descobrir el que està succeint en el món i Twitter és conscient que s’ha posicionat com la xarxa social de notícies per excel·lència, segons explica Miguel Ángel Trabado en el seu bloc. D’altra banda, Twitter, també és conscient que per mantenir el seu èxit en aquest camp necessita mantenir motivats als creadors de contingut: Periodistes, editors, actors, músics, broadcasters, fotògrafs, artistes, escriptors, YouTubers, blocaires i influencers que són els que mantenen viva la xarxa social a través dels seus continguts originals.

La nova eina Twitter Media permetrà escalar el treball de l’equip de Twitter a brindar als editors de contingut un recurs inspirador i pràctic que inclou: a) Les millors pràctiques dels editors de contingut més reeixits a Twitter. B) Informació d’última hora sobre nous productes i característiques dissenyades específicament per als editors de contingut. C) Una secció d’ajuda amb respostes a les preguntes més comunes dels creadors de contingut.

El nou web Twitter Media presenta un menú dirigit a quatre grups principals de professionals:  Entreteniment: Dirigit especialment a Músics, TV, pel·lícules i Lifestyle. Esports: Dissenyat especialment per a atletes, equips, lligues i competicions i periodistes d’esport. Notícies: Un apartat amb un enfocament per a periodistes i plataformes de notícies. Creadors: Aquest últim apartat està destinat a Bloggers, creadors de continguts, YouTubers, Broadcasters etc.

 

Per: Bloc de Miguel Angel Trabado
Font Imatge: digit.in