Skip links

Els usuaris generen ja el 75% dels ingressos de Le Monde

En una entrevista realitzada per Digiday, el president i editor de Le Monde, Louis Dreyfus, ha repassat algunes de les fites més importants aconseguits pel diari francès aquest any. Aquests són alguns dels elements més interessants comentats per Dreyfus:

  • L’aliança publicitària Skyline realitzada amb l’altre gran diari francès, Le Figaro, ha donat bons resultats, generant cinc milions d’euros en els primers 10 mesos de funcionament. Aquesta aliança situa aquests dos mitjans en el tercer lloc del mercat francès, per darrere de Google i Facebook.
  • Actualment, el 75% dels ingressos totals de Le Monde procedeix dels usuaris gràcies a les subscripcions impreses i digitals.
  • Les subscripcions suposen el 55% dels ingressos digitals i han augmentat un 20% aquest any.
  • Le Monde ha llançat aquest any Le Huit, una plataforma tecnològica similar a Arc Publishing, del Washigton Post. El diari té previst seguir invertint en l’arquitectura tècnica del seu lloc web per incrementar la lleialtat dels lectors, generar més visites i més pàgines vistes per visita, i promocionar millor el contingut disponible únicament per als subscriptors.

El lector pot ampliar la informació des d’aquest link.

 

Font: Mediàtic/Àmbit d’Estratègia