Skip links

Zenith declara ineficaç el targeting d’enfocament demogràfic tradicional

Un dels més grans conductors dels canvis conductuals és un nou esdeveniment vital. Històricament, les marques han dirigit els joves perquè la majoria dels moments més definitius de la vida es faran abans dels 35 anys.

L’orientació per edat continua sent la pràctica acceptada en moltes categories publicitàries. Tanmateix, els canvis fonamentals en el consum i el comerç dels mitjans de comunicació, combinats amb el fet que les persones viuen més temps i experimenten canvis de vida més diferents i diferents, amb un enfocament demogràfic tradicional ja no és efectiu quan l’objectiu és servir publicitat rellevant i personalitzar experiències a escala.

Zenith advoca per repensar l’orientació per adoptar un enfocament ‘perenne’: un primer terme encunyat per la guru del màrqueting Gina Pell: enfocament canviant de l’edat d’un consumidor a favor de la mentalitat, el canvi de comportament i els ingressos disponibles.

Segons el “Bureau of Labor Statistics”, els joves entre 16 i 19 anys representaran només el 26% del món laboral el 2024, en comparació amb el 52% del 2000. De la mateixa manera, les generacions més grans estan cada vegada més decidides a gaudir de la vida, provar coses noves, i aquesta actitud ve acompanyada de més diners per gastar.

Zenith ha editat l’insight Generation Z is Not the Next Big Thing. Aquesta peça de lideratge de pensament analitza els elements d’aquest nou món de personalització massiva, inclosa l’orientació del comportament, les noves etapes de vida, els ingressos disponibles i l’actitud i la mentalitat. Els joves d’avui dia són més conformistes i procuren aprofitar al màxim les possibilitats del sistema. “Replantejar-se el targeting serà essencial per als marketers que vulguin oferir una publicitat més rellevant i adoptar una personalització a gran escala”, segons Ben Lukawski, director global d’Estratègia de Zenith.

NOTA: Us oferim complet l’estudi Generation Z is Not the Next Big Thing. CLIQUEU AQUÍ

Per: Mediàtic/Àmbit d’Estratègia
Font imatge: Zenith Media