Skip links

Ad Targeting 2018, un informe sobre l’orientació dels anuncis

Hi ha molts factors a tenir en compte a l’hora de crear una estratègia efectiva d’orientació d’anuncis, incloent el tipus de producte, l’oferta de serveis, la combinació de canals històrics i el rendiment, la disponibilitat de dades i molt més.

Com que molts d’aquests components de la campanya estan avançant ràpidament al costat de la tecnologia digital i de la tecnologia, els comercialitzadors se senten frustrats amb la millor manera de seleccionar els canals de distribució adequats i els atributs de públic per a les seves campanyes. Mantenir-se al corrent de les tendències de canvi ràpid d’orientació publicitària és fonamental per aconseguir l’èxit de la campanya.

eMarketer acaba de publicar el seu últim informe sobre l’orientació dels anuncis, “Ad Targeting 2018.” Els temes rellevants inclosos en l’informe inclouen l’orientació entre dispositius, les solucions de gestió de la identitat, el viatge al client i l’optimització de l’abast i la freqüència.

Tot i que l’informe complet només està disponible per als clients de eMarketer PRO, els lectors d’aquest Butlletí poden descarregar-se el resum executiu fent clic AQUÍ.

 

Per: Mediàtic/Àmbit d’Estratègia
Font Imatge: infomercadeocol.wordpress.com