Skip links

Per als editors de notícies, els altaveus intel·ligents són la plataforma nova i calenta

Els assistents de veu a casa o els parlants intel·ligents encara estan en la seva infància com a conseqüència d’un consumidor i d’ingressos, però els editors estan intensificant els seus esforços per contractar i crear contingut per a ells de totes maneres, veient la ràpida taxa d’adopció d’Amazon Echo, Google Home i els seus familiars i el fet que la gent els estigui utilitzant més amb el pas del temps.

Al principi, aconseguir contingut en assistents de veu era principalment el treball de les persones del producte. Igual que amb TV i Internet abans que això, les empreses de mitjans només van prendre les seves novetats i informació actuals i la van posar a les ajudants de veu amb una mínima reforma. Però ara que els editors estan més interessats a assegurar-se que tenen una veu i una proposta úniques als dispositius, també estan afegint recursos editorials.

Els editors (NPR americana, New York Times, Al Jazeera, Washington Post, Bloomberg Media, etc.) ja han utilitzat l’automatització per convertir el seu contingut de text per als dispositius o simplement prendre el seu àudio existent com podcasts i redistribuir-los allí. Ara, juntament amb dedicar persones als dispositius, els editors també comencen a crear contingut específic per a dispositius, sovint més curt que els podcasts regulars i amb freqüència diària. El Washington Post té el seu “Daily 202” i “Retropod” que són curts i es creen amb parlants intel·ligents; de la mateixa manera, NPR va crear un curt i diari spinoff del seu podcast Planet Money anomenat The Indicator.

 

Per: Digiday
Font Imatge: pcworld.com