Skip links

Amazon es convertirà enguany en el tercer màxim venedor d’anuncis digitals

La premsa digital haurà de competir amb un tercer actor per aconseguir esgarrapar alguna cosa més del que li arriba ara de publicitat digital, copat en més de la meitat Google i Facebook. Ara haurà de lluitar també amb Amazon, que fins fa poc havia orientat el seu model de negoci cap a altres oceans blaus, sense entrar en la lluita aferrissada pels diners dels anuncis digitals.

 

Amazon arribarà aquest any als EUA el tercer lloc pel que fa a venda d’anuncis digitals, gràcies a l’acceleració en el creixement dels ingressos publicitaris i els canvis comptables de l’empresa, segons l’últim pronòstic de la firma d’investigació eMarketer.

 

Amazon és atractiu per als anunciants que busquen informació sobre l’impacte de les seves compres publicitàries. Amazon, a diferència de Google i Facebook, té aquesta informació de compra, segons diu Monica Peart, directora de previsió de eMarketer. Una de les claus en el creixement és que cada vegada són més els usuaris que ja no busquen el producte del que volen comprar o informar a Google, sinó directament a Amazon, i aquí comencen a comparar, donant als venedors una raó per gastar més en paraules clau d’Amazon, va dir Peart.

Per: Wall Street Journal – gràfic: Antevenio
Font imatge: antevenio