Skip links

Apple News Plus (+): un servei per llegir diaris i revistes des del mòbil

Apple va presentar Apple News Plus (+), un nou servei de subscripció que permet llegir més de 300 revistes i diaris des de l’iPhone i iPad. Aquesta eina estarà disponible, en principi, als Estats Units i Canadà i després s’anirà expandint a d’altres països. La plataforma inclou accés a The Wall Street Journal, LA Times, National Geograhic, People, Elle i Vogue , entre moltes altres opcions.

Aquest va ser el primer anunci que es va fer en l’esdeveniment que va fer el gegant de Cupertino, a San Francisco. Tim Cook va remarcar que Apple té en compte la qualitat de les fonts de notícies que integren la seva plataforma.

El directiu va subratllar que la companyia està més interessada en donar suport contingut de qualitat que informació que pot resultar simplement atractiva, però no necessàriament fiable. “Volem donar suport al periodisme de qualitat, i amb Apple News+ volem celebrar la gran feina que estan fent les revistes i llocs de notícies”, va destacar durant la trobada Lauren Kern, directora editorial d’Apple News.

La idea és que els usuaris puguin tenir accés a una gran varietat de contingut pagant una suma per mes. Apple, al seu torn, li ha d’abonar una quantitat a les editorials segons la participació que tinguin dels usuaris. El servei costa 9,99 dòlars per mes. La subscripció està disponible a Estats Units i Canadà (en aquest últim país a més d’estar disponible en anglès, està en castellà) i el primer mes és gratuït. Després desembarcarà a Austràlia i Europa, començant amb el Regne Unit.

Per: Infobae
Font imatge: cnet1.cbsistatic.com