Skip links

Com aprofitar al màxim els continguts a Internet

En qualsevol estratègia de comunicació i màrqueting en línia és clau tenir clar quin és el relat que volem transmetre i a qui necessitem que arribi aquest missatge. Aquest relat es pot veure des de moltes òptiques, però normalment ha d’explicar qui som, què oferim i si la nostra proposta és interessant.

 

Una bona estratègia de continguts online defineix com desgranarem aquest relat en cadascun dels suports en línia que hàgim triat utilitzar. Cada suport (un web, un bloc, una xarxa social concreta) tindrà un paper de complir en aquesta estratègia. I la diversitat de rols ens porta a concretar per a què farem servir cada xarxa social , amb quins objectius, amb quin to comunicarem ia qui pretenem arribar.

A l’hora d’implementar aquesta estratègia, caldrà adaptar el nostre missatge a petites peces de contingut que, a més de ser coherents entre si i pertinents als nostres objectius, es puguin ajustar a cada format: les xarxes socials fan servir característiques i tècniques diferents en els continguts, i també hem de adaptar-los a cada espai web, sigui la teva pàgina corporativa, el teu bloc, una landing page o una sala de premsa online. La mateixa idea pren així moltes formes, ritmes i tons diferents.

 

Per optimitzar el nostre treball, és interessant treballar amb antelació i planificar quan ha d’aparèixer quin missatge en quin espai. Això s’aconsegueix calendaritzant aquests continguts, sabent quines peces podem reutilitzar d’una xarxa social a una altra si coneixem les tècniques adequades inherents a cada espai social.

 

Treballar bé els teus continguts en línia és doncs una carrera de fons, que pot aportar-te molt si ho fas bé. Aquest butlletí us ofereix la presentació que fa Zinkdo per a divulgar metodologies de treball dels continguts online. CLIQUEU AQUÍ.

Per: Zinkdo
Font imatge: zinkdo.com