Skip links

Ara, Snapchat permet als editors crear notícies en viu dels missatges dels usuaris

Snapchat està llançant una nova característica que permetrà a les empreses de mitjans de comunicació accedir a les publicacions públiques realitzades pels usuaris de Snapchat i empaquetar-les en edicions centrades en esdeveniments en directe, notícies i altres temes.

 

La característica es diu Curated Our Stories i és una extensió de les històries en viu publicades de Snapchat, Our Stories, que Snapchat fa amb el dibuix de fotos i vídeos publicats pels usuaris de Snapchat, similar al producte de Twitter’s Moments. Un equip intern d’editors de Snap converteix aquestes publicacions públiques en edicions temàtiques vinculades a esdeveniments en viu, com ara els Jocs Olímpics o la NFL, així com notícies d’última hora. Les nostres històries són populars a Snapchat; 75 milions de persones van mirar aquestes històries públiques durant el passat mes, segons Snap. Amb l’expansió, Snap continuarà fent Our Stories, però ara deixa que els editors facin el mateix, començant amb un grup de 26 companyies de comunicació que van des de grans programadors de televisió com CNN i Viacom fins a editors de memes socials com Daquan.

 

A més de publicar aquestes edicions en Snapchat Discover, els editors també poden incorporar aquestes publicacions als seus propis llocs i aplicacions. Les edicions seran ad-supported, amb Snap gestionant les vendes i compartint els ingressos publicitaris amb l’editor (però no els creadors originals dels missatges, malauradament per a ells). Snap sol dividir els ingressos publicitaris de Discover amb empreses de mitjans, tot i que alguns editors han rebut divisions compartides més favorables en el passat, segons fonts. Per als editors, Curated Our Stories pot ser atractiu perquè no requereix recursos o costos addicionals, a diferència de les edicions de descobriment intensives de recursos. Trobareu més informació en aquest link.

Per: Digiday
Il·lustració: Daily Express