Skip links

Els camins cap a la subscripció

Una investigació de l’American Press Institute ajuda als editors a entendre millor als consumidors de notícies que també s’han vist atropellats pel canvi del periodisme. El camí cap a la subscripció és lent:

• Hi ha fins a nou segments diferents de consumidors amb motius molt diferents per convertir-se en subscriptor.
• També és essencial saber que els nous subscriptors triguen diversos mesos o fins i tot un any a utilitzar el producte de forma gratuïta abans que estiguin llestos per subscriure
• Les persones entenen molt poc sobre alguns termes i pràctiques comuns del periodisme, per això els editors han de saber explicar-les bé.

Una iniciativa API que pot ajudar els editors a agilitzar aquest camí és Metrics for News, amb mètriques basades en un funnel que li indiquen quin tipus de contingut adquireix i reté subscriptors. Metrics for News és un programa que API ha desenvolupat a mida per donar a les editorials dades d’anàlisi que il·lustrin les seves decisions editorials i els seus models de negoci. La versió més recent ha afegit mètriques basades en l’embut que indica quins tipus de contingut adquireixen i conserven els subscriptors. També ha afegit un enfocament a l’anàlisi de les principals prioritats estratègiques del mitjà. I han creat taulers que s’adapten a diferents rols (un autor, un editor d’equips, un gestor, etc.). Tot això ha estat dissenyat per posar mètriques significatives, comprensibles i aplicables davant de les persones adequades. Per conèixer Metrics for News només accedir a aquest enllaç.

Per: Mediàtic/Àmbit d’Estratègia