Skip links

Com dominar l’art i la ciència de provar el ROI Social Media

Amb un enfocament que va més enllà de simples mètriques de vanitat per aprofitar les oportunitats de negoci que el social mitjana pot oferir, els marketers es veuen obligats a demostrar el ROI de les seves activitats en les xarxes socials.

Des vincular les estratègies socials als objectius comercials, fins a identificar les mètriques adequades per mesurar el seu rendiment, com els professionals del màrqueting poden superar els desafiaments que presenten el demostrar el seu impacte en els resultats d’una empresa?

D’acord amb The CMO Survey, la despesa en xarxes socials va augmentar un 234 per cent entre 2009 i 2017, representant el 11,7% del total dels pressupostos de màrqueting. Tot i això, només el 20,3% dels marketers diuen que poden demostrar l’impacte de manera quantitativa. Ha sortir un ebook que es titula El arte y la ciència de probar el ROI que ens convida a veure-hi més enllà d’aquest 2018 armat no només amb el coneixement del que funciona i el que no en les xarxes socials, sinó amb els números per demostrar-ho. Aquest llibre electrònic analitza i demostra el valor dels nostres esforços de màrqueting de forma més eficaç i efectiva possible i pretén ensenyar els passos per combinar l’art i la tècnica en les teves activitats de màrqueting, les mètriques clau que cal fer servir per mostrar el rendiment d’una campanya i tres regles per informar del ROI social media. Els lectors d’aquest text el poden llegir gratuïtament CLICANT AQUÍ.

 

Per: Àmbit d’Estratègia i Comunicació-Mediàtic
Font Imatge: fonvirtual.com