Skip links

Un ebook analitza les tendències en màrqueting i comunicació digital

Per sisè any consecutiu, l’agència de comunicació Best llança un nou ebook amb les “Tendències en Màrqueting i Comunicació Digital per a 2019: la generació que transforma la tecnologia”. Continuant l’esperit crític i reflexiu de les seves anteriors edicions, en aquesta ocasió han participat més d’una quinzena de professionals del sector.

 

La redacció d’aquest ebook compta amb l’anàlisi de 17 tendències en què els autors han aportat la seva visió i experiència per visibilitzar els propers passos del sector en el futur més proper. Joan Costa, doctor honoris causa per la Universitat Jaume I, signa el pròleg d’aquesta obra que es divideix en els següents deu punts clau que marcaran l’agenda del màrqueting i la comunicació digital al llarg de 2019:

 

  1. Les empreses optaran per un llenguatge multidimensional, i els seus dircoms hauran d’aprendre a conviure amb els social bots alimentats per la intel·ligència artificial.

 

  1. Ens centrarem en l’ús responsable de la tecnologia, i fins i tot la intel·ligència artificial viurà el seu propi procés d’humanització.

 

  1. Però la tecnologia cedirà part del protagonisme als valors del que comuniquem. Amb els millennials de rerefons que es fan grans.

 

  1. Per captar l’atenció del públic serà essencial descobrir noves fórmules amb un comú denominador: entretenir.

 

  1. Hi haurà espai per tractar el futur de les apps que perdran la seva hegemonia davant l’avanç dels Mini Programs de WeChat i PWA (Progressive Web Apps).

 

  1. Es parlarà de feminisme i del compromís social de les marques o el mer oportunisme.

 

  1. La comunicació haurà de ser immediata -o no serà- i, a les fake news els plantarà cara el costat més amable de la xarxa.

 

  1. S’introduirà el big data en l’organització d’esdeveniments, però la seva anàlisi i aplicació a la creació de continguts seguirà necessitant del criteri humà.

 

  1. Els micromoments seran la peça fonamental per atraure els usuaris al consum de macrocontinguts.

 

  1. Davant la pèrdua de confiança en les grans corporacions per part dels usuaris ens preguntarem com la recuperaran, amb una solució tan dadaista com partir de zero a l’hora de crear i comunicar.

 

La descàrrega de “Tendències en Comunicació i Màrqueting Digital per 2019: la generació que transforma la tecnologia” pot realitzar-se CLICANT AQUÍ

Per: Mediàtic/Àmbit d’Estratègia
Font imatge: Xataca