Skip links

El vídeo és més eficaç que whitepapers, mitjans tradicionals o newsletters, segons estudi

El vídeo és més eficaç que whitepapers, mitjans tradicionals o newsletters a les estratègies de comunicació de les marques, assenyala l’estudi Les Dues Cares de la Influència. Un estudi realitzat per l’agència de comunicació Hotwire, assenyala que el vídeo és valorat com una font d’informació, més rellevant que els ebooks, whitepapers, els mitjans tradicionals o les newsletters per als directors de màrqueting i responsables de Tecnologies de la Informació de les empreses.

Per donar resposta a la major demanda d’aquest servei per part dels seus clients, l’agència de comunicació ha anunciat un acord global amb la productora audiovisual Irresistible Films. D’aquesta manera, a través de la marca Hotwire Reels, l’agència de comunicació oferirà serveis de producció audiovisual als seus clients en 35 països.

Tal com ha passat en el món del consumidor, en el món dels negocis el vídeo s’ha convertit en una forma més amena d’aconseguir informació. Com a canal, Youtube és ara el segon més important després de Facebook, mentre que el vídeo és valorat com una font d’informació molt important, més rellevant que els ebooks, whitepapers, els mitjans tradicionals o les newsletters per als responsables de màrqueting i tecnologies de la informació encarregats de prendre decisions en les empreses, segons recull l’esmentat estudi de Hotwire.

Com a format, el vídeo tendeix naturalment a distribuir-se a través de les xarxes socials, cosa que els converteix en susceptibles de ser vistos pels prenedors de decisions. Segons l’estudi de Hotwire, un 39% dels participants assegura que els proveïdors haurien de fer un millor ús de les xarxes socials per compartir els seus continguts, mentre el 52% dels responsables de màrqueting i el 43% dels responsables d’IT creuen que així el contingut seria molt més fàcil de trobar. Un canal de Youtube ben organitzat permet als proveïdors aconseguir aquests dos reptes d’una vegada, proveint una bona entrada i amb la consegüent crida a l’acció.

També hi ha una qüestió que fa a la confiança. Mentre que els mitjans digitals i impresos s’enfronten a la manca de confiança pels lectors arran de les fake news, el vídeo no s’ha vist afectat per aquest fenomen, almenys no de moment. Seguim confiant en el vídeo com un mitjà, possiblement perquè ens dóna l’oportunitat de jutjar el que veiem nosaltres mateixos i perquè és més difícil d’oblidar que un post en una xarxa social o un document per escrit, segons es desprèn de l’estudi ‘Les dues cares de la influència ‘.

Per donar resposta a la demanda creixent entre els clients de desenvolupar les estratègies de comunicació integrals dels seus clients en format audiovisual Hotwire, l’agència de comunicació global, ha anunciat el llançament de Hotwire Reels, un nou servei de producció audiovisual en col·laboració amb Irresistible Films. Gràcies a aquest acord Hotwire oferirà en les seves 35 oficines pròpies i dels seus socis i afiliats producció audiovisual a tot el món.

 

Per El Programa de la Publicidad