Skip links

Facebook estrena Breaking News

Facebook té una missió aquest 2018: mostrar contingut de qualitat en la seva plataforma. I per a això s’està transformant per complet. Entre els canvis introduïts en els últims mesos hi ha la creació d’un botó per denunciar comentaris, la classificació dels mitjans de comunicació segons la seva fiabilitat o la regulació de la publicitat de moneda digital.

Dins d’aquest marc han llançat una altra novetat: la introducció de la etiqueta “Breaking News” o notícia d’última hora. En els últims mesos han estat realitzat proves amb un petit grup de mitjans de comunicació locals i nacionals d’Estats Units. Ara han anunciat que s’expandirà aquesta opció a 50 mitjans addicionals a Amèrica del Nord, Amèrica Llatina, Europa i Austràlia. Amb aquesta nova opció els mitjans podran identificar el seu contingut com notícia d’última hora a Facebook. La xarxa social ha explicat que, si aquesta opció continua funcionant i aportant valor als usuaris, ampliarà la seva utilització a més països i mitjans.

L’etiqueta de “Notícia d’última hora” podrà utilitzar-se a Instant Articles, links mobile i web, i vídeos de Facebook Live. Es podrà utilitzar un cop al dia, marcant la durada de la mateixa (fins a un màxim de sis hores). A més els lectors podran opinar si no consideren que una història no és breaking news, encara que hagi estat marcada com a tal. Aquesta informació ajudarà a Facebook a entendre com i quan s’utilitza l’etiqueta, i ajustar la seva utilització. Les notícies d’última hora fomenten la participació dels usuaris.

 

Per ReasonWhy
Font d’imatge: bloomingprairieonline.com